Afsluiting seizoen 2019 – 2020 met “Heal the World”

Het afgelopen seizoen 2019 – 2020 heeft Fanfare-Orkest Leo laten zien wat muziek en vriendschap voor goeds kunnen doen in een vereniging.

Het was natuurlijk een rare tijd. Na ruim 13 jaar verliet dirigent Bart Roobol ons, en in de proefdirectie-periode brak ook nog eens een pandemie uit! Maar wat hebben we ons er goed doorheen geslagen! Daar mogen we best trots op zijn. Met veel plezier en volle inzet hebben we wekelijks muziek gemaakt op een geheel nieuwe manier: vanuit huis, in verband met de corona-maatregelen.

De filmpjes van onze “digitale repetities” van de afgelopen weken kun je hieronder allemaal bekijken, en -vooral- beluisteren.

dirigent Jesse van der Ham

Speciale dank aan dirigent en meester-trombonist Jesse van der Ham die Fanfareorkest Leo kundig door deze onzekere tijd heeft gelootst. Het ware altijd gezellige en leerzame repetities. En tijdens de corona-epidemie heb je op fantastische manier ons repetitie-ritme vast weten te houden met die leuke thuis-repetities waarvan je razendsnel steeds compilaties hebt gemaakt. Dank je wel Jesse, het ga je goed!

En daar is ie dan. Onze laatste compilatie van dit seizoen:
Heal the World van Michael Jackson.
Een goede zomer gewenst!

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race