Fanfareorkest Leo en Muziekvereniging Het Gooi samen op 11 november in het MCO

Zondagmiddag 11 november treden we weer op in samenwerking met Muziekvereniging Het Gooi uit Bussum. Het concert begint om 15:30.

Muziekvereniging Het Gooi is in het voorjaar van 2013 ontstaan door het samengaan van de twee Bussumse Muziekverenigingen Crescendo en St. Jozef. Samen hebben ze een rijke historie in het Bussumse culturele- en sociale leven. Door dit samengaan is een orkest ontstaan van ruim 60 leden waar ook jonge muzikanten zich thuis voelen en zich muzikaal kunnen ontplooien.

Fanfareorkest Leo is een leuke, levendige orkestvereniging onder enthousiaste en inspirerende leiding van dirigent Bart Roobol. Het orkest pakt zo’n beetje alles aan van ‘licht klassiek’ tot pop, rock en swing.

Om te vieren dat Muziekvereniging Het Gooi 5 jaar bestaat, treden we samen met dit harmonie-orkest uit Bussum op in het MCO. De twee orkesten hebben vorig jaar voor het eerst samen op het podium gestaan. Natuurlijk zullen we ook weer samen enkele nummers ten gehore brengen. Dat betekent dat er ongeveer 90 muzikanten op het podium zullen zitten om er een muzikaal feestje van te maken!

Het concert start zondag 11 november om 15.30 uur in Studio 1 aan de Heuvellaan in Hilversum. Deur open vanaf 15:00.
De toegang kost €5,- per persoon (vanaf 13 jaar).

Verkoop aan de deur, of reserveer nu al uw toegangskaarten!