Hilversums Fanfare-orkest Leo zoekt …

Speel je (bas)gitaar of een blaasinstrument? Fanfare-orkest Leo, het swingendste orkest van Hilversum en omstreken, is dan op zoek naar jou! Stuur een mailtje of kom langs bij een repetitie. En kom alvast in de Leo-stemming met deze video-indruk van Hilversums fanfare-orkest Leo.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Kan een afbeelding zijn van ‎1 persoon, gitaar en ‎de tekst '‎hilversums fanfare-orkest ل Leo www.leo-fanfare.nl T Bassist zoekt Orkest >>‎'‎‎

Heb jij thuis je blaasinstrument onder het stof hebben liggen en denk je wel ’s “zou ik, zou het, kan het…?” Dan zeggen wij: Niet twijfelen! Haal die toeter van zolder, kook het mondstuk even uit, olie de ventielen of maak die slide weer los en kom vooral langs op een maandagavond tijdens onze repetitie!

Speel je gitaar en/of bas-gitaar? Wil je (weer) meer werk maken van je hobby of heb je zin om een oude liefde weer op te pakken? Kom eens kijken op maandagavond bij onze repetitie en neem je instrument mee! Wij ontvangen je graag met een drankje, neem gerust alvast plaats op een stoel tussen het orkest en dan kijken we van daaruit wel weer verder.

Wil je meer weten of reageren? Stuur dan een mailtje naar Anita via anita@leo-fanfare.nl
Welkom!