Orkest Leo laat Danscentrum Alberto swingen

Zaterdag 9 maart jl. organiseerde de Leo-Fanfare een swingend jaarconcert in Danscentrum Alberto.

Onder leiding van dirigent Bart Roobol en onder begeleiding van haar vaste gitaarcombo bracht het orkest haar publiek een gevarieerd, swingend en heel dansbaar repertoire ten gehore. Met als thema ‘So you think you can swing’ werd het publiek uitgedaagd de dansvloer te betreden. En: dat is gelukt! Ondersteund door diverse stijldansers, moderne dansers en gastvrouw Wicky van der Meijs werd de avond een groot succes en overtrof het alle verwachtingen.

De Leo-Fanfare timmert hard aan de weg om zich binnen het drukke Hilversumse verenigingsleven te onderscheiden van alle andere orkesten. De vereniging is de afgelopen jaren dan ook omgeturnd van een traditioneel fanfare-orkest tot een swingend, eigentijds muziekgezelschap die met haar vaste gitaarcombo een repertoire van filmmuziek, bigband en populairdere nummers van onder meer Queen, Robbie Williams en Adèle op het programma heeft staan.

De komende periode zal de Leo-Fanfare nog veel vaker optreden, bijvoorbeeld op Vaderdag. Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws en informatie over optredens.

>> Bekijk de foto’s

[feather_share]