Leo-Fanfare valt in de smaak in Waarder

Zaterdagavond 11 november. Drie muziekverenigingen geven een concert in een goed gevulde gereformeerde kerk in Waarder, hartje Zuid-Holland. Voordat OBK uit Driebruggen en St.Joris uit Dorst hun kunnen tonen, is het de eer aan De Leo-Fanfare uit Hilversum om het trio-concert te openen.

We trapten feestelijk af met Hercab, gevolgde door het ingetogen Crimson Tide, het Latijns-Amerikaanse Amaziona uit Windows of the World, een swingende Fuer Elise, de rockclassic Sultans of Swing, het funky Superstition (Stevie Wonder) en tenslotte een mooie Amy Whinehouse medley. De mengeling van stijlen en het enthousiasme van de Leo-Fanfare vielen in de smaak in Waarder. Onze dank aan Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen.