Leo-Fanfare zet Hilversum op de kaart met het Weversplein Zomerfestival

Met maarliefst vier orkesten uit Hilversum en Loenen kende het Weversplein Zomerfestival een succesvolle start en weet Fanfareorkest Leo uit Hilversum een inmiddels jarenlange traditie van muzikale zomerfestivals in het centrum van Hilversum voort te zetten!

Al vroeg liepen de terrassen vol op het gezellige Weversplein (bij de Lange Straat) in Hilversum. Geluidsapparatuur werd aangesloten en de eerste musici bliezen hun instrumenten warm. Hoewel warmblazen niet nodig was op deze warme zaterdag 10 juni!

Vanaf 12 uur klonken de eerste klanken en wat volgde was een fantastisch muziekfestival zoals we dat van Fanfare-orkest Leo gewend zijn. Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde middag vol muziek met bijdragen van orkest OrVeO uit Loenen aan de Vecht en uit Hilversum Beatrix Brass, de Media City Bigband en natuurlijk uw allereigenste Orkest Leo.

Hartelijk dank aan ons publiek, aan de deelnemende orkesten, aan de ondernemers rond het Weversplein en aan de Gemeente Hilversum voor het mogelijk maken van dit muzikale pareltje in het centrum van onze mediastad! En wie weet, tot volgend jaar?

Donderdag 15 juni speelt De Leo vanaf 19:00 in de muziekkapel op de Kerkbrink.
Tot dan en daar!

Gezelligheid en muziek op het eerste
Weversplein Muziekfestival in Hilversum