Concertagenda Fanfareorkest Leo

Fanfare-orkest Leo uit Hilversum heeft de volgende optredens op de agenda staan.

27 april: Koningsdag-concert

Woensdag 27 april vieren we koningsdag met de bewoners van zorgvilla Marijke Elisabeth in Hilversum, vanaf 12 uur.

4 mei: Bijdrage aan de nationale dodenherdenking

Op woensdag 4 mei wordt ook in zorginstelling Zonnehoeve in Hilversum stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Fanfare-orkest Leo is vereerd muzikaal te mogen bijdragen aan deze ingetogen herdenking voor bewoners en personeel van Zonnehoeve.

14 mei: Voorjaars-concert Far From Over!

Zaterdag 14 mei vanaf 19:30 in de Bethlehemkerk Hilversum, Loosdrechtseweg 263.
Zaal open: 19:00.

In deze

unieke samenwerking met
Martijn Luttmer
op mondharmonica

brengen Fanfare-orkest Leo & Martijn Luttmer vele bekende tunes horen uit Baantjer, Turks Fruit, Midnight Cowboy en Sorry (Kyteman), Far from Over, Jesus Christ Superstar, naast vele andere bekende favorieten! Het concert begint om 19:30 en duurt tot 21:30. Tussendoor is er een pauze met horeca-gelegenheid. Vanaf 19:00 uur kunt u binnenkomen.

Dit concert hadden we eigenlijk afgelopen november zullen geven. Het orkest en gastspeler Martijn Luttmer waren er klaar voor en het beloofde een prachtig concert te worden voor onze fans. Maar toen ineens bleken we besmettingen te hebben binnen het orkest en moesten we -op het allerlaatste moment- het concert annuleren. Veiligheid gaat bij ons absoluut voor, hoe pijnlijk ook. Inmiddels hebben wij ruim twee jaar geen uitvoeringen kunnen verzorgen tijdens de pandemie, en dat doet pijn, bij u en bij ons!

Maar nu gaat het dan eindelijk weer gebeuren. Na een speurtocht om een geschikte ruimte te vinden mogen we u van harte uitnodigen voor hét concert waar we zo lang naar hebben uitgekeken!

We hebben het programma van november nagenoeg ongewijzigd gelaten en dat betekent dat de muziek weer thema’s uit film, televisie en musical zal bevatten, met een knipoog naar die vervelende periode die wij allemaal hebben moeten doorstaan.

Op het programma staat onder meer “Dat mistige rooie beest” als metafoor naar dat ellendige COVID-19 virus, “Old and Wise” voor het verlies van zo vele ouderen en “Streetlife” voor de lock down waarbij niemand meer na negen uur ’s avonds op straat mocht zijn. Toch heeft de Leo altijd licht aan het einde van de tunnel gezien en dat laten we graag horen met nummers als “Always look on the bright side of life” en “Far from over”.

Dit bijzondere concert mogen wij geven met niemand minder dan onze gastsolist in de persoon van Martijn Luttmer. Samen met de Leo brengt hij “Dat mistige rooie beest”, “Midnight Cowboy”, “Circle of Smiles” en “Sorry” ten gehore!

Graag tot ziens op 14 mei in de Bethlehemkerk

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum